FR - NL - UK  


Monde Sauvage Safaripark

Onnodig om ver te reizen of een smak geld uit te geven… ga op safari in Monde Sauvage, op amper 25 km van Luik!
U maakt een echte Afrikaanse safari, met een treintje of uw eigen voertuig, tussen de giraffen, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en nog veel meer wilde dieren. Het park vertoont een natuurlijke omgeving waarin de meeste dieren in halve vrijheid leven.

Maar dat is niet alles. U ontdekt ook de Zuid-Amerikaanse zone, de volières, de reuzenkoepel en zijn Mayatempel, de grote roofdieren en de beren, het Noord-Amerikaanse woud, het eiland met de apen en de maki’s, het uilengebied, de struisvogels en nog tal van verrassingen en nieuwigheden.

Mis vooral onze drie shows niet, met papegaaien, zeeleeuwen en roofvogels. Het zijn hoogtepunten tijdens uw uitstap naar Monde Sauvage. Nog een magisch moment beleeft u tijdens een tocht op de rug van een dromedaris of tijdens een ontbijt met de giraffen (op reservering).

In 2016: naast de canyon van de beren en de nieuwe ruimte van de rode panda’s, kunt u ook de nieuwe aanleg ontdekken van de Noord-Amerikaanse zone met haar laan met sequoia’s en in exclusiviteit in de loop van het seizoen 2016, de opening van Fraxinus Aventure, een 100% beveiligd avonturenparcours met netten in de bomen.


Aarzel niet, kom ons bezoeken en beleef een onvergetelijke dag. Surf voor meer informatie naar onze website: http://www.mondesauvage.be

 


Monde Sauvage Safaripark
Fange de Deigné, 3
B4920 Aywaille
Tel: (+32)04/360.90.70
Fax: (+32)04/360 91 08
Info: reservation@mondesauvage.be

- Notice légale -

© 2008 - Administration Communale d'Aywaille

[ Sitemap ] [ Go top ]